She’s here! <3


20130725-050452.jpg
Hand in hand with Mommy A.

Our beautiful little girl was born on July 23rd at 11.52pm, so a bit before midight! After 36h of induction and labor, the process was not getting anywhere (even after 3 doses of epidural and with almost maximum dose of oxytocine). So we made a bit hard decision with the doctors to go for c-section.

I (Mommy B) got to see our girl at the baby unit around 2am (July 24th) so like 2 hours after birth. She was, and still is, there because she still has some amniotic fluid in her lungs, but she should be ok pretty soon so she can get upstairs to the maternity ward! Mommy A got off from the OR around 3am and only got to see pics of the baby.

So we went yesterday morning to visit her together. She is the most beautiful baby for us! She weighted 4220g when she was born, so she ain’t a small one and she’s strong and can already hear well our familiar voices! Mommy A is still very sore after the c-section, but is in good hands at the hospital and she’s been able to walk quite nicely already!

So I just cant wait when the baby is ready to “move” to be with Mommy A at the bedside and also I can’t wait to know when my girls can come home! ❤
20130725-051854.jpg
(Kuvassa näkyvä hetu on väliaikainen, ei oikea…)

She has big feet and long toes, just like her bio-mom (Mommy A)! And she’s 51cm “tall” already! (Don’t know if that’s a lot for a girl…). But anyway as an adult, the odds are, that she’ll be around 180cm tall… So if she’s skinny, she can be a model and if not, I guess she has some basketball skills in her genes! 😀

But we hope that we’ll have more good news later and that we can start a life together at home as soon as possible!

Advertisements

22 thoughts on “She’s here! <3

 1. Aaawwwww… ❤
  On teillä ollut kova urakka takana. Kylmät väreet kulki pitkin kehoa kun
  avasin bloginne ja pieni kyyneleen helmi kohosi silmäkulmaan.
  Miljoonasti onnea koko perheelle ❤

  • Kiitos! Kyllä tässä on ollut urakkaa. On ensimmäinen kesälomaviikko ollut 10x rankempi kuin tavallinen työviikko… Mutta “lopputulos” on sen arvoinen ❤

   Onneksi meillä on sairaalaan vain 30min per suunta bussilla. Kun miettii monia syrjemmässä ja varsinkin pohjoisessa asuvia joilla saattaa olla monta sataa km sairaalaan (tosin sitten varmasti siellä oleminen/nukkuminen järjestyy ihan eri tavalla…

   Ei oltais mekään edelleenkään eilen saatu perhehuonetta, mutta kun se vaatisi sitä että molemmat olisimme paikalla 24/7, niin noiden koirien takia ei oikein onnistu… Kun niillekin on mukava että toinen "mamma" on välillä kotona seurana ja vie ulos, vaikka meillä olikin alkuviikosta aivan upea koiranhoitopalvelu (koiraihmisiä itsekin ja kulkivat autolla lyhyen matkan meille, niin ei ollut iso vaiva)!

   • Voi että, kuinka ihanaa ❤

    No meillä on vähän sama juttu. Kotiin ei sairaalasta ole autolla kuin noin 15-20min. ja minunkin pitää kotiin mennä välissä kun on toinen lapsi ja koira äitiä vailla 🙂

   • Kiitos! ❤

    Onneksi Äiti B:llä ei ole ajokorttia… Tällä väsymyksellä olisi varmaan käynyt auton kanssa huonosti… Onneksi julkiset menee suht usein melkein ovelta ovelle!

    Tässä nytkin vielä "karvaiset lapset" lenkille ja sitten takaisin vauvantuoksuihin 🙂 ❤

 2. Oi, onnea kovasti! Mullakin nousi kyyneleet silmiin kun aamuyöstä tän lukaisin. Eikä helpota mun vauvakuumetta yhtään! 😀 paljon paljon onnea vielä!

 3. Suuren suuret onnittelut pienen prinsessan johdosta! ❤ voi kuinka söpöset pienet varpaat voi olla!

  Ja kiitos ku olet jaksanut päivitellä blogia kaiken keskellä! Ihanaa lukea ja seurata teidän eloa ja oloa 🙂

  • Kiitos! ❤

   Varpaat tosiaan on isot, ja niin on jalkakin 😀 (toivottavasti ei ihan peri Äiti A:n kokoa 45… Että nyt sitten vaan ekojen koriskenkien ja pallon ostoon 🙂 Tosin saa niitä balettitossujakin koossa 45… ❤

 4. Mä voin kuviteela kuinka onnellisisa te ootte nyt, koska mäki oon täällä ihan intona teijän pikkusen syntymän johdosta! (: Joten onnea toodella paljon koko perheelle! ❤
  Aijotteko muuten vielä pitää tätä blogia vielä vaikka pikkunen on jo syntyny? Sillä mä olisin ainaki todella utelias aina kuulemaan lisää kaikesta mitä voi pikkusen ja teidän elämässä tapahtua ja luulen, että moni muukin (:

  • Juu, tästähän se “osa 2” nyt vasta alkaakin, kun on hieman enemmän “äksöniä” kuin vain tuota mahaa tuijotellessa ja tunnustellessa 🙂 Eli tottakai jatkamme blogia, nyt kun sitten on kuvia ja höpinöitä enemmänkin! Ja toivottavasti tulee jatkettua pitkäänkin (kun ilmeisesti joku tätä lukeekin :D) ja jos muut sateenkaariperheiset tai sellaisiksi aikovat, tai muuten vaan vauvakuumeilevat tai vauvablogeja lukevat, saavat näistä meidän “kiemuroista” jotain vinkkiä/tukea/ideoita tai mitä vaan.

   Että nyt on vielä paha sanoa, että milloin “kirjottelu loppuu”… Ehkä sitten kun neiti menee kouluun, tai sitten kun on jo murkkuikäinen ja on ensimmäiset ihastukset jne. (Sit se alkaa jo “olee vähän noloo” 😀 jos äidit kirjottelee kuulumisia nettiin… Vaikka “cooleja mutseja” aijotaanki olla!).

   Mutta tosiaan pikkuneidin nimeä emme tule julkaisemaan, ihan siitä syystä, että haluamme sen osalta pysyä anonyymeinä, vaikka monet meidät tuntevatkin ihan tosielämässäkin. Mutta nimen ja kuvien kanssa tulemme olemaan kriittisiä! Ja jatkossa kuviin tulee varmasti blogin “vesileima”, kun liikaa on näitä jotka kopioivat kuvia ja laittavat niitä esim. omaan blogiin tai FB-sivuille “feikkiprofiileihin” ja väittävät omiksi lapsiksi… Kun sitäkin on nähty (ei tosin omalta osalta, mutta yleisesti!)

  • Kiitos! Vauvatuoksua on jo nuuskuteltu ja paljon! Tosin ainakin itsellä (Äiti B) tuntuu siltä että viikon tuoksuna on ollut lähinnä “eau de käsidesi”… Kun ainakin omaan nenään haisee bussissa ja kotona (no parempi sekin kuin että haisisi hielle tms.)…

   Mutta odotellaan että josko huomenna (lauantaina) pääsisi kotiin, niin olisi omat paikat ja voitais olla nahakkain pylly paljaana (vauva siis :D) eikä olisi kokoajan jotain kätilöä tai labrahoitajaa pyörimässä ympärillä…!

 5. Hirvittävä kasa onnea! Meillä oli saman kaltainen tilanne kun myyrä leikattiin viime yönä tähän maailmaan yli kahden vuorokauden synnyttämisen jälkeen. Leikkaukseen oli pakko siirtyä kun epiduraali ja spinaalipuudutukset eivät tehonneet enää ja ilmeisesti hienoinen tarjota virhe.
  Tsemppiä ja jaksamisia!

  -Insinööri

  • Oi onnea teillekin!

   Teidänkin “Myyrä” on nyt sitten saapunut maailmaan.
   Kävikin mielessä että teillä kun oli meno ihan samoilla viikoilla melkein, että mikähän on tilanne. Meidän neiti tosin “putkahti pihalle” 6 pvää ennen laskettua.

   Pitääkin lueskella taas teidän blogia ja päivittää omaa, nyt kun olemme kotiutuneet. Tai siis Äiti A ja pikkuneiti. Äiti B ravasi viikon kodin ja sairaalan väliä, eli kotona kävin vain huoltamassa nuo karvaiset lapset ja nukkumassa jonkun 5-6h yössä. Nyt meno on rauhoittunut kun on 2 pvää oltu kotona, niin muistaa taas mitä kaikkea normaaliin elämään kuuluu 🙂 !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s