39+1 neuvola | 39+1 maternity clinic visit


Huomenna maanantaina 22.7 (tai siis tänään) on heti aamusta tiettävästi tämän raskauden viimeinen neuvolakäynti. Tuntuu hieman hassulta mennä sinne käymään, kun viime viikollakin oli 2 käyntikertaa ja jo ke 24.7 olisi tarkoitus mennä synnärille tarkastamaan tilanne ja päättämään käynnistyksestä (tai varmaankin käynnistystavasta…).

Toivomme vaan, että Äiti A (tai me molemmat, nyt kun Äiti B:kin on kuukauden lomalla) voisi jäädä jo keskiviikkona, jos käynnistys aloitetaan, suoraan osastolle tai jopa saliin odottelemaan synnytyksen etenemistä. Kun ei mitenkään jaksaisi ravata välillä kotiin taas “odottelemaan”. Päivittäisiä supistuksia (enemmän tai vähemmän, mutta vielä lieviä) kun on tässä seurailtu jo yli viikko, viime viikon lauantaista asti. Ja kun se on nyt jo selvä, että vauva on ollut jo monta päivää laskeutuneena…

Eli huomenna mennään “näyttäytymään” ja keskiviikkona toivottavasti päästään jo oikeasti “asiaan” 🙂

Tomorrow (or today…) we’re having our last official maternity clinic visit right at 8am in the morning… It feels kinda boring to go there, since we also have scheduled visit to our hospital/maternity ward for Wed. 24th, when they will evaluste the situstion and, hopefully, also decide about the induction method.

And if they decide to go for it, we’re hoping that Mommy A (or both of us, since Mommy B has a 4 week vacation just started) can stay to the hospital, so we don’t have to come back home and wait like until the next morning, or clear constant contractions, to go back to the hospital. It’s only like 15-20mins by car, but since we’re now so far, it feels so stupid if we’d have to come back home (and only to notice that we gotta get back like 6h later…).

Mommy A has been having more or less mild contractions since last Saturday (July 13th), so we’re starting to be kinda tired with all this and would just love to have the baby NOW!
But we will be wiser on Wed. morning!

It’s like all this waiting is really “eating us alive”, since we have “the induction date” and the baby has already dropped into the right position last week. And we’ve been hoping that the labor would start naturally… Well, we have time until Wed. morning. But we have already, during the last few weeks, tried “all the tricks”… Our apartment has never been so clean 😀 Even the windows have been washed!

But we’ll just gotta wait and see. But three days have never felt so long!!! And concidering that we already have 272 days behind…

Advertisements

2 thoughts on “39+1 neuvola | 39+1 maternity clinic visit

    • Täälläkin jännätään ❤ että vaikka keskiviikolle on aika synnärille käynnistystä varten, niin tänään olis täysikuu ja tänään aamulla on tullut pari kunnon supparia jo. Tuossa ennen klo. 8 neuvolakäyntiä.

      Ollaan molemmat synnytty täysikuun aikaan 🙂 Äiti A tasan samana päivänä ja Äiti B 2pvää jäljessä (tosin Äiti B kun syntyi ajoissa, niin äidillä oli supistuksenesto tiputus… Ja silti puskin maailmaan, eli ilman sitä olisin varmaan jo syntynyt pari päivää aikaisemmin… Tosin Äiti B:n syntymisellä ei tässä ole niin väliä, kun ei ole geneettistä yhteyttä tuohon "masualieniin", mutta noin yleisesti olisi mielenkiintoista tietää, että onko tämä ilmiö yleinen, vai onko meillä vasn sattumaa…

      Jos tuo täysikuu kiinnostaa, niin NASA:n sivuilta löytyy 4000v taaksepäin ja 2000v eteenpäin kaikki kuunnvaiheet ja päivämäärät, eli 6000v ajalta… Sieltä voi katsoa osuuko oma syntymäpäivä lähelle tai jopa tasan samale päivälle 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s