Olemme lomalla! | We’re on vacation!


Olemme tämän viikon lomalla, joten palaamme vauva-aiheisiin (ja laajakaistan ja nopeampien yhteyksien pariin) taas paremmin ensi viikolla! Luvassa on tuoteihmettelyä nettitilauksen osalta Britti-Amazonista (vaikka testihenkilö ei vielä ole paikalla..) ja jotain pieniä paljastuksia juuri olleista pienimuotoisista vauvakutsuista (meillä ei esim. masukipsiä tehty… raja piti vetää johonkin :D! ). Mutta ainakin odottajan yllättäminen kutsujen osalta onnistui täydellisesti! Kiitos siitä kaikille mukana olleille! ❤

Rauha, hiljaisuus ja loma (kuten myös toivottavasti jatkuva aurinkoinen sää) löytyivät 420km ajomatkan jälkeen! Raskausviikolle 35 siirryttiin tänään, mutta silti Äiti A voi edelleen mainiosti!

We're on vacation and will be back with more baby stuff next week and pre-review of an order from UK Amazon, for the baby ❤ (with other than just 3G connection, here "in the middle of nowhere"!).

After driving 260 miles, we found our little haven of peace and quiet! Week 35 just started today, but Mommy A is feeling fine!

We seem to have new readers from Qatar, Panama and Costa Rica, welcome! ❤

20130618-020436.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s