Kesämasu | Summer tummy


Lomalla kun aurinko paistaa, niin Äiti A:kin on innostunut hieman ottamaan bikineissä aurinkoa! Tosin kyseisessä kuvassa, kun on yläviistosta otettu, maha ja jalat näyttävät yhdessä hyvin paljon broilerilta 😀 ! Olemmekin täällä naureskelleet, että meillä broileri “grillataan” auringossa!

Ja vaikka kuva hieman hämää (ja bikinien alaosa ei näy mahan alta), niin ei täällä mökkitontilla ihan alasti hilluta 😀 Eli ihan on biksut päällä. Ja “masualienkin” varmasti nauttii lämpimästä ja siitä että erottaa jo auringonvalon kohtuun, eli “yksiössä” ei enää ole niin pimeää!

It’s sunny summer day here in Finland, around +20-25c (68-77F, that’s Finnish summer!). So Mommy A has also been enjoying some sun in her bikinis with her lovely and huge belly. She took this one funny pic, where it seems like she’d be totally naked (but there is a bikini bottom under that belly 😀 you just can’t see it anymore…).

We’ve laughed that we’re grilling our turkey in the sun! 😀 Cause from that photo angle it does look like one huge turkey 😀 !!! But we’re sure that tummyalien is also enjoying the warmth and that he/she is able to see the light already in the uterus. So it’s less dark there at the “studio apartment”!

20130618-203448.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Kesämasu | Summer tummy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s