Beibamboo


20130523-215758.jpg
Suomalainen vauvanvaatteita valmistava ja keskosten vaatesettejä vuorkaava yritys Beibamboo on upea uudehko yritys/konsepti vauvanvaatetarjontaan. Yrityksen valmistavat tuotteet ovat erinomaisia käyttömukavuudeltaan ja samalla ekologisia, uusiutuvasta materiaalista eli bambusta valmistettuja (bambu on yksi maapallon nopeitdn kasvavista kasveista, eikä sen viljely vaadi lannoitteita tai tuholaismyrkkyjä!).

Beibamboo on voittanut useita designalan palkintoja, mm. Vuoden Designteko 2012-palkinnon!

“Vastasyntyneen vauvan kehittynein aisti hajuaistin jälkeen on tuntoaisti. Hän ei vielä osaa kertoa jos vaate kiristää tai jos jossain hiertää sauma. Pieni vauva ei voi edes kääntää itseään mukavampaan asentoon, ja voi vain ilmaista epämukavaa oloaan itkulla ja kitinällä.

Uskon, että vastasyntynyt vauva tarvitsee hänelle varta vasten suunniteltuja vaatteita, eikä pienoismalleja vaatteista joita ovat isojen ihmisten vaatekaapeissa. Toivon, että luomalla uudenlaiset laadukkaat ja pitkäkäyttöiset vauvanvaatteet – joita voi myös vuokrata- lapsemme tulevaisuuden ympäristö näyttäisi hieman puhtaammalta, turvallisemmalta ja vihreämmältä. Rakkaus omaa lastani kohtaan inspiroi minua tekemään parhaani. Pyrkimykseni on aina asettaa lapsen mukavuus etusijalle. Keskosmallit sopivat mainiosti myös sairaalakäyttöön, koska ne voidaan pukea ja riisua letkuja ja piuhoja irroittamatta.”

– Nina Ignatius, Perustaja, MD, Beibamboo

20130523-220006.jpg
“Your baby’s most developed sense, second only to smell, is touch. If a seam is irritating or a label is scratching her delicate skin, she cannot let you know about it by telling you, nor can she turn herself to a better position.

I believe that a newborn baby needs clothes that are designed especially for her, that are not copies of clothes that can be found in grown-up peoples wardrobes.

I hope that by creating a high-quality, toxin-free, timeless collection, that can be worn for a long time as baby grows, our children’s future might look just a little cleaner, safer and greener. Combined with the possibility to rent them, as babies grow at such amazing speed and will need bigger ones in no-time, BEIBAMBOO stands for real recycling and care for both our environment, your storage space and your energy -without, of course, ever compromising your baby’s comfort and safety, which is our number one priority. (NOTE; rental service only available in Nordic Countries at the moment. Please contact us for information about your area.)

My love towards my own child inspires me to always do my best. My aim is always to put the child’s comfort first.”

– Nina Ignatius, Founder, CEO, Beibamboo

Winner of the Design Deed award of the year 2012, Finland

Kuvat & tekstit/Photos & text by Beibamboo

You can help.And gain something yourself as well. So simple. This project will put a smile on your face and can ease the life of millions of babies and their families. Spread the word! Beibamboo | FundedByMe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s