Sisustusidea | Decoration idea


Meillä ei tule olemaan tulevalle pienokaiselle omaa erillistä huonetta heti alkuun. Tai siis on huone, mutta tällä hetkellä siellä asuvat karvaiset lapset (nukkuvat yöt, ovat seillä sina kun olemme pois kotoa jne.). Ja kun asuntomme isompi makuuhuone on niin iso, että yhden lisäkaapin ja sänkymme lisäksi pinnasänky mahtuu mainiosti, niin totesimme että pienokainen voi hyvin nukkua samassa huoneessa (yöruokintakin on helpompaa jos on kahden tunnin välein öisin ruokailevaa mallia).

Että sitten kun pienokainen kasvaa isommaksi (kun nukkuu kokonaisia öitä putkeen/ei syö enää yöllä), niin sitten hän saa oman huoneen ja sisustamme sen erikseen.

Laitoimme pinnasängyn yläpuolelle aikaisemmassa asunnossa, silloin metallirinkuloilla varustetun ja huivitelineenä olleen, kevyen metallisen verhotangon (Ikeasta, huivit oli kätevä ripustaa rinkuloihin roikkumaan) telineeksi, johon saa esille muutamia vauvanvaatteita. Tanko kuitenkin kestää n. 3kg painon.

Tangolle menee kätevästi 5-10 potkaria tai kevyttä kokohaalaria vieretysten (pienet metalliset violetit muovipäällysteiset henkarit ovat Tiger Storesta, 5 kpl/1€, ja niitä on kätevä taivuttaa sankaosasta 90 astetta niin että vaatteet näkyvät kokonaan (tangon pidikkeet tuovat tankoa noin 5cm ulos seinästä). Koko kokonaisuuden hinta henkareineen on ehkä 12-15€ (siis ilman kuvassa näkyviä vaatteita).

Ihana mustavalkoinen punaisilla resorikanttauksilla varustettu pilvi-body on Seppälän ihanasta baby-mallistosta, josta jo viime vuoden puolella kirjoittelimmekin (mallisto on Mira Malliuksen suunnittelema ja suurin osa vaatteista on luomupuuvillaa, eivätkä vaatteet ole hinnalla pilattuja, esim. suurin osa bodyista 6,95€) Ja kuosit/printit ovat ihania! Osa malliston tuotteista on myymälöiden lisäksi saatavilla myös verkkokaupasta.

20130522-011051.jpg

Decorate your nursery wall with some baby clothes! (Curtain rod from Ikea, purple hangers from Tiger stores… But any small hangers fit if you can turn the hanger hook a bit. The rod is like 5cm/2inches from the wall..).

This curtain rod used to be a place to hang scarves but now since we didn’t find a good place for it at the foyer, it turned into a decoration piece for few baby clothes! Since we don’t currently have a separate nursery/room for the baby, he/she will sleep at the crib in our bedroom (our bigger bedroom is very spaceous, so even with one extra closet and baby’s crib, there’s tons of space to move around).

We do have an extra bedroom (2nd bedroom), which is for the baby when he/she will grow a bit older. But concidering all the night time feedings etc. we decided that it’s the best choice that the baby will sleep with us. The smaller bedroom is now our dogs room, they sleep the nights there and also spend time there when we’re not at home.

But we will decorate it for the baby/toddler when he/she is old enough to sleep in own room (maybe then when the night time feedings are over and the baby will sleep like 6 to 8 hours straight). But we dont feel like we have to hurry… We love the idea (at least now, when t’s not reality yet :D) that the baby will sleep close to us (though we’re not gonna go all the way with “attachment parenting” style, which recommends family bed (that baby/toddler is sleeping in the same bed with parents…).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s