Amazonas Koala riippukehto | Amazonas Koala baby hammock


Masualienille on jo tiedossa käytetty pinnasänky serkulta, mutta sen lisäksi ihastuimme myös ehkä hieman perinteisestä poikkeavaan nukkumisratkaisuun. Törmäsimme BabyStyle-liikkeessä Amazonas Koala riippukehtoon ja ihastuimme heti. Hetken netin huutokauppoja kahlattuamme onnistuimme löytämään kyseisen ruuppukehdon käytettynä ja puolet halvemmalla siitä, mitä kyseisestä tuotteesta yleensä pyydetään käytettynä. Kehdon ovh. on 75-100€ ja käytetyt ovat (ainakin huuto.netissä) 70 euron luokkaa. Me maksoimme vähän käytetystä ja vielä erillisellä “petarilla” (ovh. 15-20€) varustetusta mallista 30€!! 🙂

Kyseisen kehdon “myyntiteksti” ja useat eri blogeista luetut positiiviset käyttökokemukset saivat meidät toteamaan, että 30€ meni todellakin oikeaan ostokseen ja vaikka vauva ei tässä riippukehdossa suostuisikaan nukkumaan yöunia, niin ainakin se on mukava korvike perinteiselle sitterille. Yksi blogipostaus/käyttökokemus löytyy Divaanin blogeista: http://divaaniblogit.fi/kettukarkki/2012/11/16/vauvan-riippusanky/

amazonas_koala1

” Amazonas Koala Riippukehdossa vauvalla on hyvä olla. Selkä on mukavan pyöreä, kehto liikkuu vauvan oman hengityksen tahdissa ja nukahtaminen on helppoa. Sen voi siirtää päikkäreiden ajaksi ulos tai ottaa mukaan matkalle. Amazonas Koala Riippukehdossa voit lempeästi keinuttaa vauvasi uneen. Riippukehdossa vauva voi nukkua hänelle luontaisessa asennossa, sillä vastasyntyneen vauvan selkäranka on vielä kehittymätön ja pyöreä. Riippukehdossa nukkuminen auttaa koliikkivaivoista kärsivää vauvaa, sillä tällöin ilma liikkuu paremmin vauvan vatsassa ja röyhtäiseminen on helppoa.”

Lisäksi tuote on GS-turvatestattu, konepestävää 100% luomupuuvillaa ja sillä on Amazonasin Ecobaby-merkki. Ja painorajoitus/kestävyys on 20kg, eli siinä voi taaperokin köllötellä!

Riippukehdon reunoja pystyy kiristämään niin, että kehto on pussimaisempi, joten vauva pysyy siellä hyvin (niin kauan kun ei osaa kääntyä kyljelleen) ja lisäksi siinä on tosiaan valjaat kiinnitettynä, joten vauhdikkaampikin vauva pysyy kehdossa 🙂

Lisätietoja tuotteesta löytyy englanniksi valmistajan sivuilta. Tuotetta myy Suomessa ainakin BabyStyle (Espoo ja verkkokauppa) ja Ozbaby (Turku ja verkkokauppa).

Palaamme asiaan tuotearvion kanssa, kun tuleva käyttäjä on päässyt tutustumaan tuotteeseen paremmin!

We bought (used, only 30€/$35) this wonderful Amazonas Koala baby hammock for “tummyalien”. We read about this product, saw it at the baby store and then hunted it online. It doesn’t take much space and it is easy to fold and take with you where ever you go (it weights only 3.4 kg). While we’re getting a normal cot bed from tummyalien’s cousin, we also wanted to give a try to this “alternative” way of sleeping. And we also read tons of positive feedback about this product from other baby blogs. Someone wrote that her 1 month old baby has slept even 7 to 8 hour full nights on this hammock! And I bet, cause it does look comfy, and I could get an adult version for myself 🙂 And this baby hammock can take up to 20 kg of weight, so it’s nice for a toddler too to lay cozy!

It’s GS safety tested, 100% eco-cotton and machine washable.

Babies have rounded backs when they are born. For nine months, their C-shaped spine has been perfectly tailored to the space available in the womb. Now the spine has to gradually straighten out. This is a gentle process that takes a whole year and is only completed when babies can stand up on their own and take their first tentative steps. Baby hammocks protect and support your baby’s back, while the soft boundaries give him a sense of security. “

“Rocking in the Koala baby hammock gently lulls your baby to sleep, gives comfort and security, and promotes baby’s sense of balance. Further, the hammock’s snug shape helps your baby to learn hand/foot coordination and, by taking weight off baby’s tummy, provides relief when s/he has trapped wind.”

You can find more information and retailers (stores and webshops) from the Amazonas’s site!

Advertisements

6 thoughts on “Amazonas Koala riippukehto | Amazonas Koala baby hammock

  • Pitää katsoa kuinka kauan tuo on meillä käytössä (kunhan nyt ensin päästäis testailemaan…!) ja onko lähipiiriin ilmestymässä pikkuisia (ei ainakaan tietoa).

   Ja kuinka kauan meillä siinä viihdytään vai meneekö siihen että yrityksistä huolimatta “masualien” sattuukin vihaamaan koko kapistusta ja se jää käyttämättä (ettei sitten myöhemmin tarvitse ruotia terapiassa, että “äidit pakotti nukkumaan riippukeinussa…” :D). Mutta pidetään teidät mielessä! 🙂

   Ja tsemppiä projektiin. Luin tuoreimman postauksenne ja varsin haastavalta kuulostaa, mutta teillä on onneksi ammattilaiset apuna!(nimim. “spermat taskussa”, kun kerran purkin kansi oli hieman huonosti kiinni…)

   • Ookoo 🙂 haastavaa on, mut eiköhän tästäkin selvitä;) voin vaan kuvitella ton spermat taskussa tilanteen :D:D:D haasteensa siis meillä jokaisella, vaikka hieman erimoiset.. palaillaan!

 1. Vau, ompa ihana 🙂 ja hyvä hankinta varmasti (eikä ole mikään paha hinta!).
  Meillä on myös luovuttu sitteristä kokonaan. Tulevan äidin kehto korvaa sitteriä osaksi olohuoneessa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s