Tasa-arvoinen avioliittolaki


Tässä on kiteytettynä kaikki samaan pakettiin! Ja vielä hyvin ja paikoin jopa huumorilla kirjoitettuna! Ei muuta lisättävää! Tämä postaus (jaettu siis), menee ehkä hieman tämän blogin perinteisen aihepiirin ulkopuolelle, mutta koskettaa silti meitäkin tulevaisuudessa! Vaikka lakialoite saataisiin 50 000 nimen keruun kautta eduskunnan käsiteltäväksi ja lakiluonnos menisi läpi, joudumme me vielä tyytymään parisuhteen rekisteröintiin (perheen sisäisen adoption takia). Toivottavasti rekisteröidyn parisuhteen voi sitten, kun laki menee läpi (ennemmin tai myöhemmin), muuttaa nimikkeeltään avioliitoksi!

Eikö ketään edes hävetä

Päivän Iltalehti kirjoitti, että sukupuolineutraali avioliittolaki on vaikeuksissa eduskunnassa. Yhdeksän lakivaliokunnan jäsentä ovat päätyneet vastustamaan lakialoitetta, mutta huimana logiikan loikkana heistä moni sanoo kuitenkin arvostavansa mahdollisuutta rekisteröidä parisuhde.

Tällaiseen kohtapuoleen nelikymppisen, valkoihoisen, uskovaisen, lihaa syövän heteromiehen näkökulmasta koko touhu on ihan uskomatonta perseilyä. Kuten blogissa Eräs nuori vihainen mies todetaan:

En ole kuullut yhtäkään pätevää argumenttia sp-neutraalia avioliittoa vastaan. En ainuttakaan. Kaikki yritelmät tiivistyvät tavalla tai toisella siihen, että ‘mitään en ymmärrä ja vieraat jutut pelottaa niin helvetisti’.

Harvoin voi olla jostain lausahduksesta näin paljon samaa mieltä.

Sukupuolineutraalista avioliitosta on tullut jauhettua netissä pidempäänkin ja samoja paperinohuita ininöitä on saanut kuunnella kerta toisensa jälkeen. Vielä kerran, pojat ja tytöt, kerätäänpä kaikki samalle sivulle – arvoisat sukupuolineutraalin avioliiton vastustajat, ohessa esiteltynä pääargumenttinne pienillä sivuhuomioilla:

1) Kristillinen avioliitto on miehen ja naisen välinen, kirkkoja ei pidä pakottaa vihkimään homopareja!

Tehdään nyt yksi asia määrättömän selväksi: avioliitto ei ole sama asia kuin…

View original post 1,428 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s