Pinterest baby dreams <3 !


Minä (Äiti B) olen jo pidemmän aikaa ollut kovin addiktoitunut Pinterestiin. Se on paha paikka sisustushaaveiluun ja näin uutta perheenjäsentä odotellessa vielä pahempi! Tuhansittain ihania vauva-aiheisia kuvia, ihania vauvanvaatteita ja leluja. Olen toistaiseksi selaillut vain vauva-aiheisia kuvia, taaperoaika tulee sitten varmaan myöhemmin!

Mutta jos olet Pinterestissä, niin “inspiraatio” kokoelmaani pääsee selailemaan täältä:
http://pinterest.com/maijamikkonen/baby-dreams-3-due-date-july-2013/
Omia linkkejä boardeille saa myös laittaa jakoon vaikka kommentoimalla! (tosin se ei tähän addiktioon tuo ainakaan helpotusta… :D)

Kuvien lähteet näkyvät Pinterestin boardilta / You can see pic credits on Pinterest board!

Kuvien lähteet näkyvät Pinterestin boardilta / You can see pic credits on Pinterest board!

I’m (Mommy B) badly addicted to Pinterest! It’s bad enough for home decoration (and loft apartment!!) dreams, but it’s even more addictive because of thousands and thousands overcute baby pics, clothes and nursery deco ideas! I’m still holding myself and searching only baby stuff… the toddler pics can come later!

So if you are also a fellow addict, you can check my “baby board” from this link! (is there a support group for Pinterest addicts?!? :D)
http://pinterest.com/maijamikkonen/baby-dreams-3-due-date-july-2013/If you are on Pinterest and want to share your board, do it by leaving a comment!

3 thoughts on “Pinterest baby dreams <3 !

 1. Teillä on aivan ihana – ja asiallinen, suorasukainen – blogi, kiitos siitä. Olisi hauska tietää, mitä suku kokonaisuudessaan tuumasi vauvahankkeesta, se kun ei ole (vielä) mikään ihan selvä juttu.

  • Äiti A:n äiti oli yllättävän onnellinen (kun on hieman konservatiivisempi…), kun ei ollut osannut enää odottaa viidettä lastenlasta (kun Äiti A on sisaruksistaan nuorin ja tosiaan seurustelee naisen kanssa.. Ja kun hänellä ei varmasti ollut tietoa siitä miten kaksi naista voivat hankkia vauvan yhdessä käymättä hedelmöityshoitoklinikalla… Tai ylipäätään hankkia lapsia ilman sitä “perinteistä tyyliä 😀 ).

   Oma äitini (Äiti B) suhtautui asiaan myös hyvin. Hän ei osannut odottaa minulta lapsenlapsia, koska olen jo aikoinaan ilmoittanut että itselläni ei ole koskaan ollut sellaista vauvakuumetta, että haluaisin itse olla raskaana. Että vaikka tuleva lapsi ei ole minun biologinen lapseni, niin äitini varmaankin tulee “hössöttämään mummina” ihan yhtä paljon vaikka kyseessä on adoptiolapsi 🙂 (perheen sisäinen adoptio). Joten yllätys oli vain positiivinen.

 2. Hienoa kuulla.
  Hössöttäviä isovanhempia tarvitaan, jees, riippumatta siitä, onko kyseessä biologinen sukulaisuussuhde vai ei.
  Itsekin lukeudun niihin hössöttämisisovanhempiin isolla ilolla (lastenlasteni vanhemmat ovat todenneet, että isovanhimmalle sallitaan hiukka enemmän hössöttämistä kuin vanhemmille 🙂
  Kummallista tässä maassa kuitenkin on yhä on se, että lapsen ‘automatic’ -oikeutta toiseen vanhempaan ei ole rekisteröityneissä parisuhteissa. Vaikka tosiasiassa näissä tilanteissa lapsi on toivottu ja harkiten hankittu. Tämän asian kun saisi vielä päättäjien kaaliin…
  Hyviä odotuksen päiviä sinne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s