Hei blogin lukijat! | Dear blog readers!


Olemme huomanneet että meillä on laajalti lukijoita sekä kotimaassa että ulkomailla. Kuitenkin kommentteja on suhteessa hyvin vähän. Siksi haluammekin heittää nyt tässä vaiheessa (rv 14 menossa) pallon teille rakkaat lukijat:
Mitä haluaisit kysyä meiltä tai mistä haluaisit tietää lisää?
Jätä kysymyksesi kommenttina (tai s-postilla, osoite löytyy oikealta sivupalkista), niin vastaamme (asiallisiin) kysymyksiin! 🙂

We have noticed, that we have tons of domestic and international readers (from 39 different countries!!!). But still we get just few comments here and there… Now we want to “throw the ball” to all of our readers:
What would you want to ask from us or is there something you’d like to know more about (or topics you’d want to read about)?
Leave your question(s) or wishes to our comment box (or by email, address is on the sidebar…) and we will answer in a new post soon! (If we’ll get something to answer to…) 🙂

We’d love to know who you are and how did you found our blog? And was the blog about something you were searching..?

-Mommy B-

Advertisements

4 thoughts on “Hei blogin lukijat! | Dear blog readers!

 1. Tämä postaus meni multa jotenkin ihan ohi? 🙂
  Haluaisin tietää, että miten päätitte kumpi teistä tulee olemaan “bioäiti”, eli siis raskaana?

  • Hei!

   Meillä oli hyvinkin selvää tämän osalta, eli Äiti A:n vauvakuume oli sitä sorttia, että hän nimenomaan halusi olla raskaana jne. Itselläni (Äiti B) kaikki lapsiin liittyvät ajatukset ovat olleet enemmänkin sosiaalisen vanhemmuuden puolella, eli itse en edes haluaisi olla raskaana (voisin kyllä ajatella synnyttäväni, kipu tms. ei pelota…),mutta ajatus kasvavasta mahasta ja äitiyslomasta jne. on aina ollut ehdoton ei!

   Eli aikaisemmin orastavaa vauvakuumetta ovat lievittäneet nuo karvaiset lapset (joita on yhteisiä nykyisiä sekä “yhteishuoltajuus”-kissat edellisestä parisuhteesta 😀 ). Ja Äiti A on tosiaan sairaanhoitaja ja työskennelyt aikaisemmin paljon lasten parissa, joten senkin takia on hyvä että hän jää kotiin hoitamaan pikkuista.

   Joten tosiaan meillä tämä “valinta” oli hyvin helppo!

   -Äiti B-

 2. Kiitos kiinnostavasta blogista! Jäin miettimään näinkin pientä asiaa, mutta minua kiinnostaa, että miten olette hankkineet nuo luovuttajat? Ovatko he tuttujanne vai tuntemattomia?

  • Hei!

   Kaikki luovuttajaehdokkaat ovat olleet ennestään tuntemattomia. Etsimme eri kanavien kautta luovuttajaehdokkaita ja lähdimme “yhteistyöhön” vasta tutustumisen ja “seulonnan” jälkeen.

   Saimme kuitenkin hyvinkin “kirjavia” vastauksia ja ehdotuksia aiheesta (esim. vaimo tarjosi miehensä siittiöitä maksua vastaan…), joten iso osa karsiutui heti jo alkuunsa pois kuvioista… Ja yksi yhden luovutuskerran jälkeen.

   Ja meillä oli kuitenkin varsin tiukat kriteerit luovuttajan suhteen (asiasta enemmän “Meistä”-kohdassa), joten ihan mikään viikon tai parin prosessi se ei ollut… Luovuttajan etsimistä voisi melkein verrata nettideittailuun tai työhaastatteluun, paljon ehdokkaita on, mutta joukosta pitää osata poimia “se oikea”.

   (Kyselimme kyllä ennen sitä tuttuja luovuttajia, mutta heillä kaikilla on vielä haaveissa ensin hankkia omia lapsia…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s