11+5 seulontaultra | 11w+5d ultrasound


Tänään oli 1. seulontaultra/rakenneultra (11+5) ja kaikki oli oikein hyvin ❤ ! Syke oli reipas ja hyvä (162) ja kaikki sormet ja varpaat löytyivät ja sydämessä kaikki näytti ainakin tällä hetkellä olevan ok ja molemmat aivolohkotkin näkyivät selvästi… ja pieni selkäranka!

20130111-135125.jpg

Niskaturvotus vaihteli kuvakulmasta riippuen 0,8-1,2mm eli senkin suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa. Kova hillunta siellä ainakin jo kävi 😀 Pienet kädet ja jalat viuhtoivat ja välillä venytteli ja lopuksi pieni peukalo löysi tiensä suuhun! ❤ . Joten tuolla vipellyksellä, ja jos tulee kovasti äitiinsä, niin vilkasta ja vauhdikasta menoa on varmaan tiedossa! (Äiti A oli pienenä kova "karkailemaan omille teilleen" ihan omatoimisesti. Tietysti "maalla" se oli hieman turvallisempaa kuin kaupungissa…).

Pää-pyllymitta oli 60mm eli pituutta oli 4 päivän edestä enemmän kuin raskauspäivät näyttävät, mutta toisaalta mikään lyhyt vauva tuskin on tiedossakaan, kun äitikin on 185 cm… Mutta tärkeintä oli nähdä että kaikki oli kunnossa ja että siellä sitä kohdussa kasvetaan hyvää vauhtia.

Nyt ultramonitorista näkyi jo "ihan oikea ihminen", mutta kun maha ei näillä viikoilla ole vielä mitenkään erityisesti kasvanut, niin jotenkin jäi hieman epätodellinen (mutta tietysti onnellinen) olo siitä että "kasvaako se oikeasti tuolla mahassa?". Mutta kyllä nyt oli viimeistään "pakko" uskoa että totta se on ja pieni ihmisenalku siellä on ❤ .

We had our 1.st control ultrasound today and the little one is all ok. Heartbeat was good 162/bpm and all fingers and toes were visible ❤ !

Our "little alien" was having fast day, moving all around, little feet were kicking already and later little thumb found it's way to the mouth 🙂 . Total length was 60mm so the size was 4days "larger" than what it would "normally be at 11+5, but his/her mum is tall (185 cm) so we predict he/she wont be very short one…

Mommy A's tummy aint so big yet, so it's hard to understand that there is really someone growing in there. But now when we saw the fetus again, and since it had grown so much, like tripled it's size, we finally believe that there is little human growing there ❤ ! It's funny how you see it on the monitor, but still you have to look twice to really believe it! But we are more than happy that everything is fine!

Advertisements

2 thoughts on “11+5 seulontaultra | 11w+5d ultrasound

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s