DPO 11 (KP 25 /CD 25)… and no sign of AF…!


Eli tänään DPO 11 ja kiertopäivä 25… Ainakaan aamupäivän aikana ei ole ollut mitään merkkejä lähestyvistä menkoista (toisaalta vasta sunnuntaina on kp 28), mutta kun keskiarvo viimeisen 8 kk aikana on ollut 27 päivää (vaihdellen 24-31pv). Eli hyvin toiveikkaina edelleen odottelemme josko lauantaina… tai jopa huomenna tulisi testattua..
(vaikka oli puhe että vasta sitten testataan kun menkat on myöhässä, mutta jotenkin haluaisi asiaan selvyyden viikonlopun aikana.. Varsinkin jos tulos olisi negatiivinen/menkat alkaisivat, niin saisi sitten vapaa-ajalla sitä murehtia…).

Mutta tällä kertaa kun ei ole ollut mitään “valeoireita” kuten muutamassa aikaisemmassa kierrossa oli rintojen selvä turvotus (ainakin yksi kuppikoko) niin että verisuonet näkyivät selkeästi… Tosin nyt on ensimmäinen kerta kun “Äiti A” mainitsi dpo 9 oudon maun suussaan… ja tosiaan ruokahalu ja väsymys ovat taas olleet mukana… Että piinaavaa tämä odotus ja epätietoisuus kyllä on, ja kun ei tässä vaiheessa oikein paljon mistään muusta edes osaa puhuakaan… Haluaisi vain niiiiiiin kovasti nähdä tämän (eli vielä tarkennuksena tämä kuva EI ole meidän tulos nyt, kun ei olla vielä edes testattu!):

(kuva/pic: clearblue.com, this is NOT our positive preg test! Though we hope we can see the same soon!)

Today is DPO 11 and CD 25… and still no signs of AF coming during before noon..
And we DO hope that it ain’t coming at all. Calendar says that AF would be due on Sunday (cd 28) but “Mommy A”‘s average cycle has been 27 days during last 8 months (though its been skipping between 24 and 31, those both being one time cases, very early and very late…).

This time there has been no “fake symptoms” w/boobs (growing, visible veins etc.) like during the last few cycles… Only new thing has been, like “Mommy A” said, funny/kinda metallic taste in her mouth around dpo9… and of course, she’s craving everything sweet, is hungry all the time and is tired like normally… like you would be with your PMS symptoms…! And when you add Clomid to that, there have been some very cranky moments (but we are still together 😀 )… Just gotta wait until weekend.

Though we have agreed not to do a single test before AF should show up… I kinda would want test on Saturday (if AF is still “no show”)… It would be then be DPO 13 / CD 27…atleast it would not be too soon, I guess it’s like around 85% who will get plus by then (of those who really are pregnant)! But if it would be negative or AF would appear… then you’d have time to be sad and angry on a day off rather than when you’re working…

But all this writing starts to seem boring at this moment even for myself, because there is only on thing to talk about day after day… But we reeeeeeally hope that we would have some good & happy news soon! Would like more than anything at this moment to see a result on a stick like on that pic! ❤

Advertisements

2 thoughts on “DPO 11 (KP 25 /CD 25)… and no sign of AF…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s