Vuotaa, vuotaa, vuotaa / CD 1 again…


Yöllä se alkoi jälleen.. ei niin voimakkaana kuin yleensä mutta kirkas ja punainen väri kertoi TAAS lohdutonta sanomaa. Koko työpäivän ajan alavatsaa juilii ja vuoto vahvistunut. Vaikka vuotoa ei voi verrata samanlaiseksi kuin normaalissa kuukautiskierrossa, en jaksa herätellä toiveita itsessäni mistään muustakaan. 😦

Nyt tekisi mieli huutaa.. ja kovaa.. Potkia seiniä ja repiä…jotain… Itkeäkään ei pysty kun suututtaa niin paljon! Tekee mieli uhota mutta kun ei tiedä kelle sen osoittaisi: “Juu älä vaan anna sitä onnea! Älä ihmeessä!! Olis se nyt liikaa vaadittu ilmeisesti!!!!”

Tämä on RANKKAA! Rankempaa kuin olisimme jotenkaan osanneet ennen yrityksiä edes ajatella. 😦 Mutta eteenpäin on taas katsottava. Nyt uusia luovuttajaehdokkaita on ottanut yhteyttä joten kertoja pitänee ovulaation aikana nostaa, vaikka sitten useammilla luovuttajilla.

Illalla otan lämpimän suihkun/saunan.. ehkä punaviinilasillisen. Poltan kynttilöitä ja tuijotan Maajussille morsianta, Robaa tai maanantai-illan leffaa. Ehkä kudon, ehkä en. Äiti B:n illanohjelmasta en tiedä.. Hiljenen taas hetkeksi. Se on moro!

t. Äiti A..tai sellaiseksi haluava

So “Aunt Flo” came for a visit once again.. and it is CD 1 again… So now we are heading our thoughts for the future and also for the 7th time of TTC. It is indeed rough, but after all the “new excitement” we had last fall, it has come to the point where you just kinda “work manually” do the schedules wit donor (or donors) and just go with it… It almost feels like all those insemination times are like extra 30 minutes from your daily routines… It would be like if you’ve started to decide to have a 3-4 mornings of yoga (for example) every month.

You’d know your days, you get up earlier and do the “the thing”… and then that’s it… Until around 2 weeks will pass and we wait if periods will start or if those are at least one day late, we’re gonna do a test (on now with Clomid, test anyway, just to make sure… because many women have many sorts of bleeding during pregnancy, which are not to mix with actual periods, you wanna be sure before you start taking Clomin on CD 3, because if you would happen to be pregnant anyway (with some bleeding), Clomid would be very harmful for the baby! (you would prolly m/c!).

Advertisements

One thought on “Vuotaa, vuotaa, vuotaa / CD 1 again…

  1. Itse herkästi innostuvana ja vähän huonona häviäjänä mun on helppo samaistua tuohon pettymyksen tunteeseen. Sitä ihmettelee miten ihmiset oikeasti jaksavat vuositolkulla hedelmättömyyshoitoja, kun niihin verrattunahan tämä vielä aika pientä… Tsemppiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s