DPO 13 26.9.12 / DPO 13 Aug. 26th


Tänään (keskiviikkona, vaikka klo onkin nyt vasta 02.10 keskiviikon puolella) on sitten DPO 13. Torstain kohdalla kalenteri näyttää taas sitä että “täti saattaa tulla kylään”=AF).

Nyt täytyy vaan pitää sormet ja varpaat ristissä että niin ei käy jä että josko loppuviikosta pääsisimme testailemaan ja tuloksena olisi plussa eli BFP (big fat positive)! Tämä on aina se kuukauden rankin hetki kun ei auta muuta kuin odottaa..

Torstaille on kuitenkin varattu käynti lääkärille, että josko ottaisimme seuraavassa kierrossa Clomit (Clomifen) testiin, josko niistä olisi apua.. Tai sitten vaihtoehtoisesti, toivottavasti, torstaina voidaan koittaa labratestillä/verikokeella josko hCG arvoa löytyisi (sii lukema enemmän kuin 5)

Today (Wed Aug 26th) is DPO13 and AF would be due tomorrow… We are just keeping our fingers (and toes) crossed that AF is not coming and we can make more tests on fri/sat! And hope to see two lines = BFP!

Though anyway we have an appointment on thursday for OB/GYN (even if AF shows up) so we can talk about trying with Clomifen on the next cycle… Or if AF has’t showed up, we can ask for bloodtest for hCG to see “if there is anything happening”… 🙂 These few days before expected AF are always the worst… When you don’t know what will happen, will it be neg again.. Or something else..

At this point even faint positive would be a big step, it would at least tell that Mommy A can get pregnant (even if it would not “stick”…)… But now we cant just, again, do anything else than wait and see…!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s