Lasten synttärit :)


(Äiti A:n kirjoittamaa)

Eilen aloitin ansaitun viikon mittaisen lomailun ja suuntasin kotikonnuilleni viettämään siskoni lasten syntymäpäiväjuhlia. Iiris täytti 20.9. 3 vuotta ja Tuomas täyttää 24.9. 9 vuotta. Iiris juoksi heti halaamaan. Tuloni oli odotettu ja se tuntui hyvälle. ❤ Itse olen yrittänyt olla ajattelematta omaa “tilaani” liikaa.. En edes muista monesko DPO tänään on… Ehkä kahdeksas..

Torstaina 20.9. sain töissä kummallisen vatsakrampin. Juoksin vessassa istumassa enkä tiennyt mistä kipukohtaus johtui. Enkä tiedä kyllä edelleenkään. Kipu oli alavatsalla ja mysteeriksi jää oliko kipu suolisto- vai kohtukipua.. Totta sitä toivoisi että kyseessä olisi kiinnittymiskipu, mutta todennäköisemmin se oli joku omenan aiheuttama kaasukupla joka ei löytänyt tietään ulos. 😀

Tämän päivän omistan läheisilleni täällä kotipuolessa. Iiris tanssahtelee antamassani mekossa ja Tuomas odottaa juhlien alkamista herkeämättä. Lupasin tehdä ruuan koko perheelle. Josko ryhdistäytyisin sängynpohjalta leikkimään “pullantuoksuista perheenäitiä” ja hilautuisin kauppaan hakemaan ruoka-aineita. Tänään on mukava päivä!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s