DPO 8 odottelua ja pohdiskelua… / DPO 8 and waiting…


Viikko on mennyt kiireisenä ja viime viikkoisesta inseminaatioputkesta toipuessa. Niiden 3-4 päivän jälkeen tuntuu aina siltä, ettei hetkeen jaksaisi oikein ajatella koko asiaa ja ajatukset kääntyvät sitten vaan odottelemaan, ja laskemaan, sitä päivää kun voi alkaa testailla. Olemme tilanneet suomalaisesta nettikaupasta halpoja testiliuskoja (sekä ovulaatio- että raskaustestejä). Sivustolla ei mainita testien nimeä ollenkaan, mutta kun testit saapuivat niin totesimme niiden olevan näitä.

Eli ovat hyvin karun näköisiä liuskoja, mutta käyttäjäarvostelut ovat hyviä (4/5 Amazonissa) ja liuskat ovat n. 1€/kpl (tai vielä vähemmän jos ostaa kovin isoja määriä). Eli ainakin ovistestit ovat olleet hyviä ja toimivia, ainakin meille “tikutusaddikteille” (kuka nyt testaa ovista vain kerran päivässä… kyllä nyt ainakin vähintään kaksi testiä pitää tehdä..!!!). Ja tosiaan kun noiden liuskojen kanssa voi hyvin ennakoida LH-huipun ajankohtaa (testiviiva tummuu oikean ajankohdan lähestyessä niin sekin on hyvä.

Vaikka tänään on vasta DPO 8, niin pitihän sitä silti tehdä ensimmäinen raskaustesti, joka kylläkin oli odotetusti vielä negatiivinen (käytännössä olisi täysin mahdotonta vielä näkyä mitään, ilmeisesti n. 2% saa ko. päivänä plussan, eli moni on esim. kuvitellut oviksen myöhemmäksi kuin se on todellisuudessa ollut ja kun ei ole testaillut)… mutta kunhan nyt testailtiin :D.

“Äiti A” on seuraavat 4 päivää reissussa, joten pääsemme jatkamaan testailua vasta DPO 12 tienoilla. Ja olen painottanut (= käyttänyt hyvin painokkaita uhkailuja 😀 ), että ilman minun (“Äiti B”) läsnäoloani ei sitten testailla salaa!! 🙂 (eli haluan olla paikalla jos/kun tikkuun ilmestyy kaksi viivaa… sen sijaan että saisin aiheesta kuvallisen viestin…).

Ja koska toisaalta ennen DPO 12 ei oikein kannata käydä edes testailemaankaan… Vaikka tosin nyt kuulemma DPO 6 kohdalla alavatsassa tuntui pientä nipistelyä (munasolun kiinnittyminen…?), mutta tuo jo hieman pessimistiseksi taipuvainen puolisoni tyytyi vaan toteamaan että “se on varmaan vaan ilmaa suolessa”… että pessimisti ei ainakaan pety!
Tosin nyt tässä kierrossa ei inssien jälkeen ole tullut minkäänlaisia “raskausoireita” kuten viime kierrossa… jolloin niin kovasti oireiden perusteella ajattelimme että jahka nyt olisi tärpännyt.

We did our first HPT today (DPO 8) “just for fun”… though we know, that it would show negative anyway (it would be to early even if “Mommy A” would be preggers for real..). But since we’ve been buying large packs of these cheap test strips (both LH and hCG) from Finnish webstore where those are like 1€/per strip (or even cheaper if you order like 25 or more…). They don’t mention the brand, but from the pack you can see that those tests are actually the same that Amazon sells and they seem to have pretty good reviews (4/5, over 400 reviewers.. and they are even cheaper in US… and FDA approved!! )

And since those are so cheap, they are very good for “test addicts” like we are (“I mean who does make LH test only once a day!!!” ). With these tests you don’t have to think about money (vs. CB digital test, 7 strips = 30-45€… depending where you are buying it), so you can test like 3 times a day, and the test line (LH-test) will get darker as the right moment is getting closer (lines have to be equally dark so then you know you will ovulate in 24-36 hours..).

“Mommy A” will be away on a trip for the next 4 days, so the next time we will be able to test around DPO 12, which will be then “more closer to the truth”. I (“Mommy B”) told her that she better NOT to test while she’s away, because I wanna be there when (if) those two lines will appear!! (I told her VERY clearly that I don’t wanna see any kind of test stick pics by email or sms… or else… 😀 ). She had some “nipping” symptoms during DPO 6 (implantation…?), but as a pessimist after so many negs (“The nice part about being a pessimist is that you are constantly being either proven right or pleasantly surprised”) she was sure that “it’s just stomach cramps or just intestinal gas”…. :D…

But on this cycle she hasn’t had any “pregnancy symptoms” (no bigger boobs etc 😦 *LOL), which turned out to be false last time (or then it was just “chemical pregnancy”)… So we will just gotta wait and see…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s