Blogiimme johtavista hakusanoista…


Äiti B täällä hei… Kun pitää blogia ja jos on hitusenkaan enemmän perehtynyt blogiin johtavan liikenteen statistiikkaan (mistä lukijat tulevat jne.), niin on väkisin aina välillä tullut vilkaistua eri hakusanoja joilla tänne on hakukoneiden, siis lähinnä googlen, kautta eksytty. Moni sana/termi viittaa suoraan blogin aihepiiriin tai ainakin lähelle sitä ja etsijä on toivottavasti (?) saanut jotain infoa blogiamme lukiessa (esim. ikuisen hauskasta aiheesta nimeltä ovulaatio…) Mutta tässä siis toistaiseksi kertyneiden hakusanojen parhaimmistoa 😀

(Sorry, this update is only in Finnish, it’s all about the funniest search words that have leaded some readers to our blog (mostly from google)… like “nipples”, “sperm”, “new Moomin mug 2012” etc.)

Nännit: juu, niitä löytyy tämänkin blogin kirjoittajilta ihan kahden parin verran (siis yhteensä 4 kpl), mutta niitä tuskin tullaan sen lähemmin, nyt tai tulevaisuudessa, esittelemään tässä blogissa (ei ainakaan kuvallisessa muodossa).

Uusi Muumimuki 2012: ns. “muumimuki-menetelmällähän” tässä tätä vauvaa yritetään tehdä… tosin kysen on vain ns. slangisanasta, eli ainakin meillä käytetään ihan sterilejä kannellisia muovipurkkeja itse asiaan /”tavaran” talteenottoon/kuljetukseen… Muumimukeja kyllä omistamme, mutta niihin kauden uusiin malleihin (joista meillä ei ole tietoa), voi etsiä lisää tietoa esim. suoraan valmistajan sivuilta.

Spermaa: juu, siitähän täällä keskustellaan… ja sitä on ollut käytössäkin useamman kerran kuussa, mutta… sen tarkemmista ominaisuuksista löytyy varmasti tietoa toisaalta. Eikä tästä blogista tule löytämään yhtään kyseiseen aiheeseen liittyvää kuvaa tai “laatuarvostelua” (olemme vähän huonoja siinä, arvioimaan esim. laatua, väria, koostumusta tai “tuoksua”, joten jätämme tämän aiheen suosiolla muille…)

Turhautuminen: sitä on ollut hetkittäin liikkeellä… mutta se on aina kerralla varsin lyhytaikaista (n. pari viikkoa…).

Ajokoira: toinen meidän karvaisista nelijalkaisista on siis vain puoliksi ajokoira, mutta siihen se sitten jääkin… Luulisi että aiheesta löytyisi paremmin tietoa, kyseinen sana kun on mainittu blogissamme ennen tätä vain kerran.

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä oma henkilökohtainen suosikkini:

“Kuvake Tissit”: tisseistähän täällä puhutaan juu 😀 … mutta kuvia niistä ei ole (ja tuskin tulee). Joten ilmeisesti hakija on yrittänyt etsiä tätä sivustoa, joka on ilmeisesti ns. “pissisten” suosiossa poseerauskuvien osalta, joissa näkyy ensisijaisesti lähinnä naama (puoli kiloa pakkelia & ns.duckface) ja ne tissit (nojaus etukenoon ja tissit mahdollisimman hyvin edustettuna). Itse en tiedä löytyykö tuolta sivustolta myös kuvia tisseistä ihan ilman mitään “peitettä” ns. luonnontilassa (ei ole ollut tarvetta tutustua, tissejä näen kotonakin ihan tarpeeksi 🙂 ), mutta tosiaan vaikka googlella kannattaa etsiä niitä tissikuvia jos tarvetta on, niitä varmasti löytyy!

Advertisements

2 thoughts on “Blogiimme johtavista hakusanoista…

  1. He hee, itsekin välillä mielenkiinnosta katson millä hakusanoilla Väinön ja Tahvon blogit joku on löytänyt. Hauskimmat olisi pitänyt kyllä kirjoittaa ylös.
    Olette kyllä rohkeita; itse en olisi uskaltanut muumimukia kokeilemaan. Oikein hyvää syksyä ja tsemppiä kaikkeen matkalla sateenkaariperheeksi. 🙂

  2. Kiitos!
    Teille on ilmeisesti (jos oikein muistan) nuo klinikkakäynnit tutumpia?
    Täytyy tosiaan jatkossakin katsastella aina välillä noita hakusanoja ja mistä päin maailmaa niillä on haettu. Ilmeisesti japanilaiset Muumi-fanit tosiaan yrittivät etsiskellä tämän vuoden “limited edition”-muumimukia ja päätyivät meidän blogiin… 😀 (mutta onneksi laitoin sen postauksen oheen linkin josta noita mukeja oikeasti löytyy, niin toivottavasti kenellekään ei jäänyt traumoja…).

    Myös hakutermi “lesbian tits” tuntuu olevan suosittu… mutta sitä lähinnä osasikin jo odottaa, että milloin jotain vastaavanlaista ilmestyy… mutta muumimuki-metsästäjät ehtivät ensin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s