KP/CD 24/25-28 !


Tänään on menossa kiertopäivä 24/25-28 (viimeisen 6 kuukauden kiertopäivät ovat heitelleet välillä 24-31, keskiarvona 27). Nyt sitten vaan kovasti jännitetään että tuleeko “täti kylään” vai näyttääkö testi plussaa. Olemme pohtineet milloin uskaltaisi testata (siis ihan oikeasti, ei liian ajoissa…). Testaukseen käytämme sitten ClearBluen digitaalista testiä (herkkyys 25 mlU/ml) eli loppuu se epämääräinen “onks toi viiva vai ei”-tihrustaminen…

CB:hän mainostaa että testin voi tehdä jo 4vrk ennen odotettua kierron viimeistä päivää. Mutta monelta taholta olen kuullut että tässäkin hommassa tulos on kovin yksilöllinen riippuen hCG:n määrän noususta. Jotkut ovat saaneet plussan jo vkolla 3+2 ja toisilla on saattanut mennä viikolle 5 astikin.. Ja jotkut “saavat” normaalia laimeammat menkatkin siinä välissä ja vasta sen jälkeen näyttää plussaa… Että ota näistä nyt sit selvää.

Olisi kiva kuulla että millon muut ovat plussanneet (vaikka myöhemmin olisi tullut km tai muuta vastaavaa)? Ja kun tosiaan alkuraskauden oireet ovat hyvin samat kuin PMS-oireet, niin niistäkin on vaikea tunnistaa (paitsi että Äiti B on sitä mieltä että jos ei muuta, niin ainakin Äiti A:n rinnat ovat raskaana 🙂 , siis vähintäänkin ihan kirjaimellisesti!)

We are now on cycle day 24/25-28! (during the last 6 months cycles have been between 24 to 31 days, so average is 27). So now we are justa waitin if “Aunt Flo” will come to visit or will we get BFP (big fat positive) soon! We can’ decide that should we test today/tomorrow or just wait until periods are clearly late. We bought Clear Blue digital test, so we don’t have to guess with the lines (is it or is it not…). CB- test tells that you can do it even 4 days before you should have your AF.

We’ve been reading all over the internet, that some moms have gotten BFP as early as 3+2 and some say it took until 5+… and since hCG-level growth rising can be fast or slow (CB test needs 25 mlU/ml) and some charts even say, that hCG can be as low as 18 until 5+0…

We’love to know when did you got BFP, if you’ve ever been pregnant (even if you had MC later.. 😦 )?

We are wondering could we do test like tomorrow morning or just wait if AF is not showing up and test after that… Mommy A has tons of early preg symptoms, but since those ae very similar with PMS it’s hard to know.. But I (Mommy B) think that if nothing else, atleast her boobs are pregnant 😀 (or imagine to be! (cos those are big w/very visible veins…. and beautiful ❤ and I’ve never seen’en like that before, not even during normal PMS).

I just wonder am I talking about boob too much/on every post 😀 (but hey, those are worth a few extra lines of text…).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s